Plaster wegańskiego sera ala parmezan

Wegański ser parmezan

Plaster wegańskiego sera ala parmezan

  100g na zdjęciu (20 g)
Energia 333 kcal 67 kcal
Białko 0,5 g 0,1 g
Tłuszcz 23,0 g 4,6 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 20,0 g 4,0 g
Węglowodany 32,0 g 6,4 g
Cukry proste 0,0 g 0,0 g
Błonnik b.d. -
Sól 2,9 g 0,6 g

Wegański ser parmezan kalorie w 100g: 333kcal

Zobacz więcej: plaster parmezan ser wegański wege greenvie 20g

Ostatnia aktualizacja: 2019.05.27

Ważenie dodano: 2019.05.23 w kategorii Produkty gotowe

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania


Skład: woda, olej kokosowy nieuwodorniony (23%), skrobia modyfikowana, sól morska, emulgator: sodium polifosforan, regulator kwasowości: glukono-delta-lakton, wegańskie aromaty, kolor: naturalny beta karoten, konserwant: kwas sorbowy, witamina B12
Producent: Greenvie

Mamy 6 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • mia112211 2019/05/24 15:06
    Jak w smaku? Nie chodzi mi o to czy podobny o sera ale czy smaczny :)
  • Ogolnie bardzo lubie wiekszosc wegetarianskich i weganskich wyrobow ale od tego "sera" jakos mnie odrzuca na kilometr choc nigdy nie probowalam.
  • Jestem " seromaniakiem " i czegoś takiego nie tknąłbym nawet kijem :-( .
  • aya_________ 2019/05/25 13:42
    Mam to samo co ljon :/ nie cierpię produktow "stylizowanych na". Jesli cos jest serem to ma byc serem, jak jest steakiem to steakiem a nie jakies wynalazki.. oczywiscie to nie hejr w strone osob ktore sie takimi prduktami odzywiaja, rozumiem idee diety, sposobu odzywiania zakazow nakazow ogolnie ideologii..ale ja bym tego nawet nie sprobowała, no sorki.
  • Barbara[autor ilewazy.pl] 2019/05/27 09:26
    W czasie ostatniej sesji spróbowałam 3 różnych, wegańskich serów (pozostałe ważenia ukażą się później) i ten był jedynym znośnym. Zapach nawet lekko przypominał parmezan, z dużym podkreśleniem słowa lekko. Smakowo to jednak zupełnie nie moja bajka. Przede wszystkim te sery mają mdły smak, czyli są przeciwieństwem serów długo dojrzewających.
  • Prawdziwe sery mają silny smak umami , im dłużej ser dojrzewa tym jest silniejszy .

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę