Łyżka Kociołka Rosyjskiego

Kociołek Rosyjski

Łyżka Kociołka Rosyjskiego waży 35 g.

  100g na zdjęciu (35 g)
Energia 77 kcal 27 kcal
Białko 5,2 g 1,8 g
Tłuszcz 2,4 g 0,8 g
Węglowodany 8,5 g 3,0 g
Błonnik b.d. -

Kociołek Rosyjski kalorie w 100g: 77kcal

Zobacz więcej: porcja kociołek rosyjski 35g łyżka

Ostatnia aktualizacja: 2014.08.05

Ważenie dodano: 2014.08.04 w kategorii Produkty gotowe

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania

Skład: woda, kluski (18%) (semolina z pszenicy durum, jaja 29%), mięso wieprzowe (12%), cebula (8,5%), pieczarki (6%), śmietana (z mleka) (3%), olej rzepakowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, zioła, przyprawy i ich ekstrakty, koncentrat pomidorowy (1,8%), mąka pszenna (zawiera gluten), cukier, stabilizatory: trifosforany, białko zwierzęce, maltodekstryna, podgrzybek suszony (0,05%), sól, uwodorniony tłuszcz palmowy, cukier, hydrolizat białkowy (soja), aromaty (zawierają pszenicę, serwatkę z mleka, seler), przyprawy suszone, dekstroza, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, warzywa suszone (marchew, cebula, por, czosnek, korzeń selera, korzeń lubczyka), ekstrakt drożdżowy (zawiera gluten z jęczmienia), ocet, barwnik - ryboflawiny, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy i 5' rybonukleotydy disodowe, suszone ekstrakty i koncentraty warzyw, aromaty.
Informacje: Produkt garmażeryjny. Sterylizowany.
Producent: Agros Nova
Marka: Łowicz
Inne ważenia tego produktu:

Mamy 4 opinie na temat ważenia - napisz własną

  • Powinno być napisane łyżka kociołka ... a nie kociołku :)
  • A może jest dobrze? Tak jak "łyżka rosołku", a nie "łyżka rosołka". No i kociołka nie zjesz łyżką, a łyżkę "Kociołku" możesz ;)
  • Mewen ma rację. Dopełniacz - kociołka, miejscownik - kociołku. Zatem łyżka (kogo? czego?) kociołka, a nie łyżka (o kim? o czym?) kociołku.
  • Maciej[autor ilewazy.pl] 2014/08/05 14:46
    @mewen, @bigosa, @Parvati: Poprawione. Dziękuję za zwrócenie uwagi.

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • dla zalogowanych użytkowników nazwa przy komentarzu prowadzi do profilu gdzie możesz promowac swoją stronę / bloga
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę