Łyżeczka pasztetu drobiowego Podlaski bazylia i pomidor

Pasztet drobiowy Podlaski bazylia i pomidor

Łyżeczka drobiowego pasztetu z bazylią i suszonymi pomidorami waży 10 g.

  100g na zdjęciu (10 g)
Energia 180 kcal 18 kcal
Białko 7,3 g 0,7 g
Tłuszcz 14,0 g 1,4 g
Węglowodany 4,7 g 0,5 g
Błonnik b.d. -

Pasztet drobiowy Podlaski bazylia i pomidor kalorie w 100g: 180kcal

Zobacz więcej: łyżeczka drobiowy pasztet bazylia pomidory suszone 10g

Ostatnia aktualizacja: 2015.03.03

Ważenie dodano: 2015.02.27 w kategorii Mięso, wędliny i dania mięsne

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania

Skład: woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt, olej roślinny, wątroba z kurcząt, skóry z kurcząt, kasza manna (z pszenicy), sól, białko sojowe, warzywa suszone (cebula, pomidor 0,7%, papryka, marchew, pietruszka, por, czosnek), skrobia ziemniaczana, mleko w proszku, serwatka (z mleka), przyprawy naturalne, błonnik grochowy, zioła (oregano, bazylia 0,02%, tymianek, cząber), cukier, maltodekstryna, hydrolizat białka pszennego, ekstrakt drożdżowy.
Informacje: Zawiera pszenicę, soję, mleko. Zawartość surowców z kurcząt 38%. Konserwa sterylizowana.
Producent: Drosed

Mamy 6 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • bardzo dobry ten pasztecik.
  • Skład odstrasza :/
  • To już wolę zrobić domowej roboty pasztet z otrębami , piersią z kurczaka i warzywami : P
  • @Maron - z otrębami?!!!! Yhhh, jakby te domowe nie były i tak wystarczająco sucharowate i włókniste (na po potrójnym mieleniu) same z siebie, to jeszcze wióry tartaczne do kompletu...

    Zawsze wolałam sklepowe pasztety, najbardziej smakują mi te z Profi i Krakusa. Mam gdzieś co do nich pchają, przynajmniej mają konsystencję taką jak lubię.
  • A ja wolę pasztet z dobrego sklepu mięsnego oraz domowej roboty z dobrej jakości mięsa, wątróbki, tłuszczu, z dodatkiem warzyw itd.
    Sklepowego syfu z puszki nie tykam, ale "pasztet" od @Maron z trocinami też nie ma prawa być dobry. Otręby są dobre do jogurtu, koktajli ale pchanie ich na siłę tam, gdzie zupełnie nie pasują, zakrawa na jakąś paranoję.
  • @Airam ten co robię wychodzi dość wilgotny w ogóle nie czuć otrębów :)

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • dla zalogowanych użytkowników nazwa przy komentarzu prowadzi do profilu gdzie możesz promowac swoją stronę / bloga
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę