Porcja Risotto Tricolore Stimeria

Risotto Tricolore Stimeria

Porcja Risotto Tricolore Stimeria ugotowanego na parze w kuchence mikrofalowej waży 270 g.

  100g na zdjęciu (270 g)
Energia 88 kcal 238 kcal
Białko 4,1 g 11,1 g
Tłuszcz 1,3 g 3,5 g
Węglowodany 13,1 g 35,4 g
Błonnik b.d. -

Risotto Tricolore Stimeria kalorie w 100g: 88kcal

Zobacz więcej: porcja risotto 270g tricolore ryż warzywa marchew groch

Ostatnia aktualizacja: 2013.06.08

Ważenie dodano: 2013.06.07 w kategorii Produkty gotowe

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania

Skład: warzywa 63 % w różnych proporcjach: marchew, marchew żółta, groch zielony; ryż 25 %; sos serowy 12 %: woda, mleko w proszku, tłuszcz palmowy utwardzony, ser w proszku, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, kazeinian sodu, syrop glukozowy, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, cukier, ekstrakty drożdżowe, olej słonecznikowy, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, warzywa suszone, serwatka, przyprawy, ekstrakt przypraw.
Producent: Polski Ogród sp. z o.o.
Marka: Hortex

Mamy 6 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • Jak to danie można zepsuć, a jednak można... tłuszcz palmowy, sos serowy bog wie z czego to jest. Taka niepozorna mieszanka warzyw z ryżem, lepiej sobie samemu zrobić a jeżeli ktoś nie ma czasu to niech jednego dnia zrobi wiecej i reszte zamrozi.
  • Brakuje mi ostatnio potraw stworzonych przez p. Izę. Może przedstawicie na tej stronie takie risotto we własnym wykonaniu?:>
  • wstręt mam do risotto , eh szpitalne jedzenie ;/ ale to wyglada calkie calkiem
  • Jak można to nazwać risottem? To zwykły ryż z warzywami, risotto jest na oliwie i i tak dalej, to zupełnie inny proces i inne produkty. Ah ta polska.
  • Fuj, ten sos "serowy" ma paskudny skład.
  • dani: dokładnie. Pomijam dość obrzydliwy skład tego dania, ale producent robi sobie niezłe jaja nazywając ryż z groszkiem risottem.. haha oj, Włosi by się oburzyli ;)

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • dla zalogowanych użytkowników nazwa przy komentarzu prowadzi do profilu gdzie możesz promowac swoją stronę / bloga
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę