Plaster sera twarogowego z chrzanem Hochland

Ser twarogowy z chrzanem Hochland

Plaster sera twarogowego z chrzanem Hochland waży 19 g.

  100g na zdjęciu (19 g)
Energia 268 kcal 51 kcal
Białko 9,0 g 1,7 g
Tłuszcz 23,0 g 4,4 g
Węglowodany 6,0 g 1,1 g
Błonnik 0,0 g 0,0 g

Ser twarogowy z chrzanem Hochland kalorie w 100g: 268kcal

Zobacz więcej: plaster ser twarogowy sztuka chrzan 19g twaróg

Ostatnia aktualizacja: 2014.04.03

Ważenie dodano: 2013.09.16 w kategorii Nabiał i jaja

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania


Skład: ser twarogowy (68 %), chrzan (12 %), woda, substancje zagęszczające: żelatyna, mączka chleba świętojańskiego, masło, odtłuszczone mleko w proszku, sól, cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, pieprz.
Producent: Hochland
Marka: Twarogowy

Mamy 11 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • Myślałam, że to kartka bo właśnie mam podobne na biurku :)
  • BloodyMary 2013/09/16 21:52
    Ale lipa..prawie 1/4 tłuszczu a białka tak malutko :( żelatyna w serze?! łomatkoboskokochano gratuluję pomysłu.
  • Ej, jak na coś takiego serio malutko białka o.o'
  • Jadłam. Chrzan jest bardzo słabo wyczuwalny. Nie potrafię się przekonać do tych "serów" Hochlanda. Już wolę kupić plasterkowany zwykły, a nie jakieś wynalazki.
  • Paulina891 2013/09/17 13:03
    Tak...a żelatyna w tym wszystkim jest niezbędnym składnikiem...bleeehhhh
  • czemu Was tak dziwi ta żelatyna? to nie jest ser żółty, tylko biały. a taki żeby zachował nadaną mu formę potrzebuje jakiejś substancji żelującej
  • co tam robi żelatyna?! w serze?! :o w życiu!
  • @unnamed - raz żelatyna, raz podpuszczka... I nie tylko w serach, ale i jogurtach bywają :(
  • unnamed: żelatyna nadaje strukturę taką jak na zdjęciu. Bez niej byłby to tylko twarożek do smarowania, a tak to mamy plastry.
  • Szkoda że jest żelatyna i ten cukier. Dlaczego do serów to dodają? Przecież mogli by dać chociażby pektynę
  • natalia123 2014/04/03 20:02
    Uwielbiam ten chrzanowy :) Mój ulubiony smak :)

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę