Plaster miękkiego solankowego półtłustego sera Favita 12 % tł.

Ser miękki solankowy półtłusty Favita 12 % tł.

Plaster miękkiego solankowego półtłustego sera Favita 12 % tł. waży 20 g.

  100g na zdjęciu (20 g)
Energia 190 kcal 38 kcal
Białko 13,0 g 2,6 g
Tłuszcz 12,0 g 2,4 g
Węglowodany 7,5 g 1,5 g
Błonnik 0,0 g 0,0 g

Ser miękki solankowy półtłusty Favita 12 % tł. kalorie w 100g: 190kcal

Zobacz więcej: plaster miękki solankowy półtłusty ser favita 12 % 20g

Ostatnia aktualizacja: 2021.03.16

Ważenie dodano: 2014.10.01 w kategorii Nabiał i jaja

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania


Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, regulator kwasowości E 575, podpuszczka mikrobiologiczna.
Producent: SM Mlekovita
Marka: Fawita

Mamy 8 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • Smaczny ser w sam raz do sałatki wiosennej. Duży plus dla mlekovity za dodatek podpuszczki mikrobiologicznej
  • Smaczny, to na pewno, ale minus dla Mlekovity za tak niepraktyczne opakowanie. Bezinwazyjne i sprawne otwarcie go niemal graniczy z cudem.
  • aniaania3452 2014/10/02 14:46
    ser dobry ale właśnie jak mam go otwierać to mnie strzyka ;)
  • Uwielbiam ten ser, ale faktycznie rozpakowanie doprowadza do białej gorączki, zawsze wszystko w koło ubrudzone :P
  • Dużo lepszy niż porcjowane kosteczki ale dopisuję się do apelu skierowanego w kierunku mlekovity. Wymyślcie jakieś sensowne opakowanie swojego sztandarowego produktu!
  • Kilka lat czekałam na to ważenie! Dziękuję! :)
  • Ja nie mam problemu z otwarciem
    - nożem tnę wzdłóż krótszego boku, a potem do połowy dłuższych
    Przepis na przepyszną pastę na kanapkę:
    Plaster sera favita i 3 łyżki jogurtu naturalnego gęstego . Mieszamy, możemy doprawić pieprzem i przyprawami według uznania.
  • Ewa1401[autor ilewazy.pl] 2021/03/16 05:01
    @Amik Warto wypróbować! Rzeczywiście w przypadku tego typu opakowań otwieranie to wyzwanie…

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę