Biszkopty do Tiramisu

Biszkopt do Tiramisu waży 9 g.

  100g na zdjęciu (9 g)
Energia 366 kcal 33 kcal
Białko 8,0 g 0,7 g
Tłuszcz 3,0 g 0,3 g
Węglowodany 76,0 g 6,8 g
Błonnik 1,7 g 0,2 g

Biszkopty do Tiramisu kalorie w 100g: 366kcal

Zobacz więcej: biszkopt tiramisu 9g sztuka

Ostatnia aktualizacja: 2015.10.17

Ważenie dodano: 2015.10.16 w kategorii Słodycze i przekąski

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania

Skład: mąka pszenna, cukier, pasteryzowana masa jajowa 20%, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, węglan amonu, syrop glukozowy, naturalne aromaty, sól.
Informacje: Produkt zawiera: gluten, jaja. Produkt może zawierać śladowe ilości pochodnych jaj.
Producent: I Dolci Di Montagna
Inne ważenia tego produktu:

Mamy 11 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • Całkiem porządny sklad. I nie tak duzo kalorii na sztukę.
  • solidnie napowietrzony ;)
  • [komentarz usunięty. Nie na temat. Maciej]
  • @Lijon wiele osób lubi tiramisu i właśnie z takich biszkoptów jest zrobiony.ja osobiście nie znosze,ale moja rodzina wrecz przeciwnie- uwielbia.
  • Kocham biszkopty. Najlepsze są te firmy "San", mają charakterystyczną jakby "skorupkę" po wierzchu.

    [komentarz edytowany. Usunięty fragment nie na temat. Maciej]
  • [komentarz usunięty. Nie na temat. Maciej]
  • [komentarz usunięty. Nie na temat. Maciej]
  • [komentarz usunięty. Nie na temat. Maciej]
  • Króliczę 2015/10/17 09:31
    Częściej jem okrągłe biszkopty (zalane ciepłym mlekiem).
    Te zaś wykorzystuję do ciast kremowych - na podobieństwo tiramisu.

    [komentarz edytowany. Usunięty fragment nie na temat. Maciej]
  • ja jestem fanką wszelkich biszkoptów, te też mi smakują szczególnie z dżemem :D

    [komentarz edytowany. Usunięty fragment nie na temat. Maciej]
  • Maciej[autor ilewazy.pl] 2015/10/17 20:00
    Bardzo proszę o komentowanie zważonego produktu, bez ataków osobistych i odchodzenia od tematu.

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • dla zalogowanych użytkowników nazwa przy komentarzu prowadzi do profilu gdzie możesz promowac swoją stronę / bloga
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę