Porcja halibuta wędzonego na zimno

Halibut wędzony na zimno

Porcja halibuta wędzonego na zimno waży 100 g.

  100g na zdjęciu (100 g)
Energia 150 kcal 150 kcal
Białko 15,0 g 15,0 g
Tłuszcz 10,0 g 10,0 g
Węglowodany 0,0 g 0,0 g
Błonnik 0,0 g 0,0 g

Halibut wędzony na zimno kalorie w 100g: 150kcal

Zobacz więcej: porcja halibut wędzony na zimno 100g

Ostatnia aktualizacja: 2016.04.19

Ważenie dodano: 2016.04.18 w kategorii Ryby i dania rybne

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania

Skład: halibut niebieski (Reinhardtius hippoglossoides).
Informacje: Złowiony w morzu, obszar połowu FAO21.
Producent: Koral S.A.
Marka: Super Fish

Mamy 5 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • Izabela[autor ilewazy.pl] 2016/04/18 06:38
    Halibut wędzony na zimno w sprzedaży zazwyczaj jest słabiej dostępnym wyrobem w porównaniu do halibuta poddanego obróbce na gorąco (szczególnie w postaci kawałków). Osobiście zdecydowanie bardziej preferuję ryby wędzone na gorąco. Ale powyższy wariant stanowił ciekawą odmianę w menu. A jakie jest Wasze zdanie na ten temat ? Wolicie halibuta (bądź inne ryby) wędzone na zimno czy na gorąco ?
  • Mi osobiście smakują te wędzone na gorąco, mają jakiś taki głębszy smak ;)
  • Ja lubię wędzoną rybę w każdej postaci, ale halibuta próbowałam tyko na gorąco. Chętnie kupie ten produkt, ale jeszcze go w sklepie nie widziałam :)
  • pastelova: dziś widziałam w kauflandzie.
    A co do rybek to chyba wolę na gorąco, chociaż raz na jakiś czas odmiana jest wskazana :)
  • Zawsze mnie zastanawiało, czemu łosoś na gorąco obcieka w swoim tłuszczu, a ten na zimno suchutki :D mimo wszystko kocham tę tłustośc, a na zimno są strasznie gumowate :/
    Halibuta mi sie jeszcze jesc nie zdażyło, ale wczoraj był na przecenie w moim Tesco z powodu podartego opakowania za 1,50zl :P

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • dla zalogowanych użytkowników nazwa przy komentarzu prowadzi do profilu gdzie możesz promowac swoją stronę / bloga
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę