Łyżeczka pasty Meksykańskiej z wołowiną i fasolą Pastella

Pasta Meksykańska z wołowiną i fasolą Pastella

Łyżeczka pasty Meksykańskiej z wołowiną i fasolą Pastella waży 15 g.

  100g na zdjęciu (15 g)
Energia 443 kcal 66 kcal
Białko 5,1 g 0,8 g
Tłuszcz 43,7 g 6,6 g
Węglowodany 7,0 g 1,1 g
Błonnik b.d. -

Pasta Meksykańska z wołowiną i fasolą Pastella kalorie w 100g: 443kcal

Zobacz więcej: łyżeczka pasta meksykańska wołowina fasola pastella 15g

Ostatnia aktualizacja: 2015.11.11

Ważenie dodano: 2015.11.10 w kategorii Produkty gotowe

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania

Skład: olej rzepakowy, 17% wołowina pieczona [mięso wołowe pieczone, olej rzepakowy, sól], woda, 8% fasola czerwona, cebula, 5% pomidory, cukier, 2% koncentrat pomidorowy, gorczyca mielona, przyprawy (w tym chilli), żółtko jaja, sól spożywcza, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; zioła, naturalne aromaty.
Informacje: Zawiera: jaja, gorczycę. W zakładzie przetwarzane są również: ryby, skorupiaki, gluten, seler, produkty mleczne i soja.
Producent: Lisner Sp. z o.o.
Marka: Pastella

Mamy 3 opinie na temat ważenia - napisz własną

  • Nie ma to jak olej zmiksowany z wołowiną z olejem :D
  • @pastelova - fakt, ale niestety akurat ta Pastella jest pyszna. Jak co tydzień "klikam" zakupy w Piotrze i Pawle (mają dostawę, a mnie obrzydło łażenie po supermarketach, stanie w kolejce do kasy, a potem jeszcze tachanie zakupów do auta-z-auta-do-domu) muszę się "prać po łapach" żeby jej nie kupić.
  • Przeraża mnie ilość tłuszczu w tej paście, praktycznie połowa to olej... Dobrze chociaż, że nie palmowy utwardzony :P
    Wolę zrobić tego typu pastę samemu, na bazie np. soczewicy. Chwila roboty, a wychodzi o wiele tańsze i znacznie smaczniejsze, można po swojemu doprawić.

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • dla zalogowanych użytkowników nazwa przy komentarzu prowadzi do profilu gdzie możesz promowac swoją stronę / bloga
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę